Геополитические реалии современного православия. - Глушков, В.А.; Глушков, В.А.; Glushkov, V. (My University, 2011)
The article is devoted to consideration of geopolitical problems which a modern orthodox church runs into.
Глушков. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С.64 - 79.
Keywords: Православие; Современное православие; Геополитические реалии православия; Православ'е; Геополитичні реалії православ'я; Сучасне православ'я; Geopolitical realities of Orthodoxy; Modern Orthodoxy; orthodoxy