Цифровий ідентифікатор DOI як дієвий спосіб захисту авторського права і суміжних прав у цифровому середовищі - Бааджи, Н. П.; Бааджі, Н. П.; Balaji, N. P. (Одеса: Фенікс, 2015)
Вказано на необхідність реформування механізмів регулювання авторських та суміжних прав в сучасній Україні за умов швидкого розвитку цифрового середовища. Зазначено, що передача інформації у «кіберпросторі» здійснюється у вигляді об’єктів, що охороняються правом інтелектуальної власності. Особливу увагу приділено аналізу використання цифрового ідентифікатора DOI, як способу захисту авторських та суміжних прав в Інтернеті. Наголошено на необхідності забезпечення залучення до DOI-спільноти правничих журналів і правових баз даних.
Бааджи Н. П. Цифровий ідентифікатор DOI як дієвий спосіб захисту авторського права і суміжних прав у цифровому середовищі / Н. П. Бааджи // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 267-274.
Keywords: цифровий ідентифікатор DOI; авторські та суміжні права; передача інформації у «кіберпросторі»; право інтелектуальної власності; Інтернет; правничі журнали; правові бази даних; цифровой идентификатор DOI; авторские и смежные права; передача информации в «киберпространстве»; право интеллектуальной собственности; Интернет; юридические журналы; правовая база данных; DOI Digital ID; copyright and related rights; transmission of information in the "cyberspace"; intellectual property rights; the Internet; legal journals; Legal database