Порядок та умови прийняття рішення про викуп земельної ділянки - Шпендак, Вікторія Михайлівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розглядаються проблема правового забезпечення викупу земельних ділянок органами місцевого самоврядування для суспільних потреб. Вивчається порядок повідомлення органами місцевого самоврядування власника земельної ділянки про її викуп.
Шпендак В. М. Порядок та умови прийняття рішення про викуп земельної ділянки / В. М. Шпендак // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 205-207.
Keywords: земельна ділянка; суспільні потреби; органи місцевого самоврядування; договір купівлі-продажу