Новації в законодавстві України щодо правового статусу адвоката - Погранична, С. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
У даній роботі проведено аналіз правового статусу адвоката в Україні. Звертається увага на недоліки правового регулюваня, зокрема, щодо визначення кола повноважень адвокатата гарантій його діяльності.
Погранична С. О. Новації в законодавстві України щодо правового статусу адвоката / С. О. Погранична // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.543-545.
Keywords: адвокат; правовий статус адвоката; права адвоката; правова допомога; гарантії адвокатської діяльності