Поняття пайового інвестиційного фонду - Клапатий, Д. Й.; Клапатий, Д. И.; Klapatyi, D. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджено поняття пайового інвестиційного фонду. З’ясовано зміст та обсяг понять «активи інституту спільного інвестування» та «майно», висвітлено особливості співвідношення цих категорій в аспекті формулювання законодавчої дефініції пайового інвестиційного фонду.
Клапатий Д. Й. Поняття пайового інвестиційного фонду / Д. Й. Клапатий // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 212-219.
Keywords: пайовий інвестиційний фонд; активи; майно; корпоративні права; паевой инвестиционный фонд; активы; имущество; корпоративные права; share investment fund; assets; property; corporate rights