Від римського права до права Європи : матеріали студ. наук. конф. (м. Одеса, 17 жовт. 2025 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
Збірник містить містить результати наукових досліджень студентів, присвячених еволюції правових систем – від античних витоків до сучасних європейських правових моделей. У виданні представлено актуальні теоретичні та прикладні напрацювання, що висвітлюють значення римського права як фундаменту правової традиції Європи, а також напрями розвитку сучасного права в умовах інтеграційних процесів. Збірник адресовано студентам, викладачам, молодим науковцям і всім, хто цікавиться історією, теорією та перспективами правової науки
Від римського права до права Європи : матеріали студ. наук. конф. (м. Одеса, 17 жовт. 2025 р.) / за заг. ред.: Є. Харитонова, І. Давидової ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 115 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.31721 ; DOI 10.32837/11300.31721
Keywords: римське право; еволюція правових систем; європейські правові моделі; правова традиція Європи; Roman law; evolution of legal systems; European legal models