Зміст та форми сучасної демократії : концептуальні засади. - Кормич, А.І.; Кормич, А.И.; Kormich, A (My University, 2012)
The article provides the analyses of different approaches to the determining of the essence and forms of the modern democracy. The fundamental bases of understanding democracy are determined. The speciﬁ cs of Ukrainian democratic transit are also deﬁ ned.
Кормич А.І. Зміст та форми сучасної демократії : концептуальні засади. / А.І.Корміч // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2012. – Вип. 47. – С. 145 - 151.
Keywords: Демократія в Україні; Визначення суті і форми сучасної демократії; Демократія в сучасній державі; Демократия в Украине; Определение сути и формы современнойдемократии; Демократия в современном государстве; Democracy in the Modern State; Determining the nature and form sovremennoydemokratii; Democracy in Ukraine