Відеоконференція у кримінальному провадженні: сміливий крок вперед чи недосконалість змін? - Скоробогата, Юлія Сергіївна; Скоробогата, Ю. С.; Skorobohata, Yuliia S. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
В статті проведено детальний аналіз досліджень щодо застосування відеоконфереції у досудовому розслідуванні та під час судового провадження. Проаналізовано переваги та недоліки застосування технічних засобів зв’язку у кримінальному провадженні. Запропоновано рекомендації щодо законодавчого закріплення положення про залучення спеціаліста з метою фахового проведення відеоконференції.
Скоробогата Ю. С. Відеоконференція у кримінальному провадженні: сміливий крок вперед чи недосконалість змін?/ Ю. С. Скоробогата // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 265-271
Keywords: відеоконференція; технічні засоби зв’язку; дистанційне досудове розслідування; дистанційне судове провадження; телекомунікаційна технологія; videoconference; technical means of communication; remote pre-trial investigation; remote legal proceedings; telecommunication technology; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY