Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Іноземна мова» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисциплін «Іноземна мова» Шкворченко-Осадца Наталія Миколаївна. 2. Шкворченко-Осадца Н.М. Іноземна мова : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Шкворченко-Осадца Н.М. Кафедра романо-германської філології та методики викладання іноземних мов Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 33с. 3. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Іноземна мова» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: