ІТ- аспекти укладання договору тест-драйву автомобіля - Ігнатова, Анастасія Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
В статті розкриваються проблемні питання пов'язані з першими "розумними" авто, і для захисту своїх громадян, державній владі слід закріпити на законодавчому рівні договір тест-драйву з урахуванням сучасних тенденцій розвитку в інформаційно-технологічній сфері.
Ігнатова А. С. ІТ- аспекти укладання договору тест-драйву автомобіля / А. С. Ігнатова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 252-255.
Keywords: договір; тест-драйв; автомобіль; ІТ-технології; інформаційно-технологічна сфера