Методи та системи штучного інтелекту : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології». - Русу, О. П.; Русу, Олександр Петрович; Rusu, Oleksandr P. (Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023)
Методичні рекомендації для курсу «Методи та системи штучного інтелекту» призначені для самостійної роботи здобувачів, що навчаються за другим (магістерським) рівнем в галузі знань 12 «Інформаційні технології». Методичні рекомендації розроблені відповідно навчального плану. До складу методичних рекомендацій входять навчальна програма, теми практичних занять та самостійної роботи студентів. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Дисципліна «Методи та системи штучного інтелекту» надає студентам знання в галузі штучного інтелекту. Дисципліна орієнтована на вивчення існуючих та перспективних технологій штучного інтелекту. При вивченні дисципліни особливу увагу приділяється методам практичного застосування елементів штучного інтелекту в комп’ютерних пристроях та системах і їх програмному забезпеченні.
Русу О. П. Методи та системи штучного інтелекту : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / О. П. Русу. – Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023. – 15 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26513
Keywords: Основні понятті штучного інтелекту; Штучні нейронні мережі; Генетичні алгоритми; Експертні системи; Research Subject Categories::TECHNOLOGY