Загальна соціологія : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» - (:unkn) unknown (Одеса : [б. в.], 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Загальна соціологія». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Загальна соціологія : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія» [Електронне видання] / уклад.: Є. Я. Прохоренко , Л. В. Ярова, О. О. Каретна ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/27692
Keywords: соціологія; соціологічної думка; суспільство; соціальна група; соціальна організація; соціальні інститути; соціальна стратифікація; соціальна мобільність; сім’я; особистість; соціальний статус; соціальна роль; соціальний контроль; девіантна поведінка; соціологічне дослідження