Міжнародне право : навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» - Біленець, Д. А.; Возняковська, К. А. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Міжнародне право», яка є обов’язковою складовою для здобувачів передвищої освіти освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 081 «Право».
Біленець Д. А. Міжнародне право : навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» / Біленець Д. А., Возняковська К. А. – Чернівці, 2024. – 124 с.
Keywords: міжнародне право; право міжнародних договорів; міжнародне гуманітарне право; міжнародне кримінальне право; міжнародне право прав людини; право міжнародних організацій; дипломатичне та консульське право; міжнародне морське право