Деякі проблемні питання кваліфікації злочину вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини - Меша, О. О. (Одеса, 2016)
В статті проаналізовано спірні питання кваліфікації умисних вбивств матір'ю своєї новонародженої дитини. Зазначено, що досліджувана норма КК України потребує додаткового вивчення та внесення змін.
Меша О. О. Деякі проблемні питання кваліфікації злочину вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини / О. О. Меша // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 189-192.
Keywords: вбивство; злочин; дитина; вбивство новонародженої дитини; матір; право