OSINT при розслідуванні кримінальних правопорушень : підручник - Торбас Олександр Олександрович; Торбас О. О.; Torbas Oleksandr O. (Одеса : Юридика, 2024)
Підручник «OSINT при розслідуванні кримінальних правопорушень» надає читачам необхідні та достатні знання щодо інструментів, методів та стратегій ефективного збору, аналізу та використання даних із відкритих джерел при розслідуванні кримінальних правопорушень. Підручник охоплює широкий спектр тем, включаючи особливості використання інтернет-джерел, соціальних мереж, публічних баз даних та інших ресурсів у процесі здійснення кримінальних проваджень. Наукове видання розраховане як на здобувачів закладів вищої освіти юридичного профілю, так і на практикуючих юристів — суддів, прокурорів, слідчих, дізнавачів, адвокатів та інших.
Торбас О. О. OSINT при розслідуванні кримінальних правопорушень : підручник / О. О. Торбас. — Одеса : Юридика, 2024. — 180 с. - Режим доcтупу: https://doi.org/10.32837/11300.27740
Keywords: OSINT та суміжні дисципліни розвідки; етапи OSINT розслідування; етичні стандарти OSINT розслідувань; загальна характеристика Протоколу Берклі; пошукові сервіси та пошукові запити; метадані; штучний інтелект та OSINT