Аналіз змін у КК України щодо фальсифікації підсумків голосування та інших злочинів проти виборчих прав - Колодін, Денис Олексійович (Одеса, 2016)
Статтю присвячено дослідженню проблем кримінальної відповідальності за фальсифікацію підсумків голосування на виборах та референдумі. Наведено додаткові аргументи щодо необхідності запровадження такого нового виду покарання, як "позбавлення права обирати та бути обраним" за злочини проти виборчих та референдних прав.
Колодін Д. О. Аналіз змін у КК України щодо фальсифікації підсумків голосування та інших злочинів проти виборчих прав / Д. О. Колодін // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 38-41.
Keywords: фальсифікація підсумків голосування; підроблення; кримінальна відповідальність; удосконалення підстав кримінальної відповідальності; вибори; референдум; призначення покарання; позбавлення виборчих прав; виборчий процес