Процес європейської інтеграції та його вплив на розвиток державно-правової системи України - Гриник, Єлизавета Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті проведено аналіз стану реалізації стратегічного пріоритету зовнішньополітичної діяльності України. Доведено, що за сучасних умов державності України європейська інтеграції є ключовим зовнішньополітичним пріоритетом держави. Встановлено проблеми, що перешкоджають успішної реалізації стратегічного курсу України на європейську інтеграцію.
Гриник Є. О. Процес європейської інтеграції та його вплив на розвиток державно-правової системи України /Є. О. Гриник // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 369-371.
Keywords: європейська інтеграція; зовнішньополітична діяльність; національні інтереси; держава; Європейський Союз