Створення власного бізнесу : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти - Корнілова, Олеся; Котлубай, Вячеслав; Калмикова, Наталія; Кузнецова, Людмила (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчально-методичний посібник відповідає програмі навчальної дисципліни «Створення власного бізнесу». У посібнику представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, теми доповідей, питання до заліку, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Створення власного бізнесу : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / О. Корнілова, В. Котлубай, Н. Калмикова, Л. Кузнецова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 48 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30430
Keywords: бізнес в ринковій економіці; бізнес; бізнес-ідея; власний бізнес; підприємницька діяльність; лідер-бізнесмен; етика бізнесу; входження у бізнес; франшиза; маркетинг; бізнес-план; інтернет-технології в бізнесі