Основні теоретичні підходи до поняття "електронне урядування" : порівняльний аналіз - Куспляк, І. С.; Куспляк, И. С.; Kuspljak, І. (My University, 2010)
The main focus in the article is made in the generalization and systematization of main foreign and native theoretical approaches to formation of e-government. The notions and categories which are deﬁ ned more precisely, reveal the process of formation and functioning of e-government.
Куспляк І. С. Основні теоретичні підходи до поняття "електронне урядування" : порівняльний аналіз / І. С. Куспляк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 391-400.
Keywords: електронне урядування; электронное правительство; e-government