Міжнародне право : навчально-методичний посібник з тестовими завданнями для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання - Аракелян, Мінас Рамзесович; Ківалова, Тетяна Сергіївна; Короткий, Тимур Робертович; Чайковський, Юрій Володимирович; Бєлогубова, Оксана Олександрівна; Мануїлова, Катерина Вікторівна (Одесса : Фенікс, 2019)
У навчально-методичному посібнику викладено стислий зміст основних галузей міжнародного права, методичні матеріали до лекційного курсу та семінарських завдань з міжнародного права. Містяться рекомендації та авторські тестові завдання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з дисципліни «Міжнародне право» для. вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право». Навчально-методичний посібник призначений для студентів Національного університету «Одеська юридична академія», які вивчають дисципліну «Міжнародне право» та готуються до зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».
Міжнародне право : навч.-метод. посіб. з тест. завданнями для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання / за ред. проф. М. Р. Аракеляна. - Одесса : Фенікс, 2019. - 216 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26836
Keywords: поняття та юридична природа міжнародного права; джерела міжнародного права; суб’єкти міжнародного права; відповідальність у міжнародному праві; право міжнародних договорів; право мирного вирішення міжнародних спорів; міжнародне право навколишнього середовища; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE