Своєрідність науково-фантастичного наративу у творчості Бернара Вербера (на матеріалі роману "Le Рapillion des étoiles") - Кривенець, І. В.; Кривенець, Ірина В’ячеславівна; Kryvenets, I. V.; Kryvenets, Iryna (Одеса, 2017)
У статті описано наративні особливості структури роману Б. Вербера "Le Papillion des étoiles", зокрема застосовані письменником типи фокалізації, імплікація у текстовій тканині твору екстрагетеродієгетичного наратора. Окрему увагу приділено інтертекстуальності, ретроспекціям, а також контамінації лінійних та нелінійних структур побудови твору.

The article describes the narrative features of the structure of B. Werber’s novel "Le Papillion des étoiles", namely the types of focalization applied by the author, the implication in the text plane of the work of the extradiegetic narrator. Particular attention was paid to intertextuality, retrospection, as well as contamination of linear and nonlinear structure of the work.
Кривенець І. В. Своєрідність науково-фантастичного наративу у творчості Бернара Вербера (на матеріалі роману "Le Рapillion des étoiles") / І. В. Кривенець // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 15-19.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; наратив; фокалізація; наратор; дієгезис; ретроспекція; інтертекстуальність