Адвокат іноземної держави в Україні: правовий статус - Гриценко, І. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті визначена спроба з'ясувати сучасний стан у сфері гарантій професійної діяльності іноземного адвоката в Україні та запропоновано шляхи їх розвитку.
Гриценко І. О. Адвокат іноземної держави в Україні: правовий статус / І. О. Гриценко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 286-287.
Keywords: адвокат; іноземний адвокат; адвокатська діяльність; гарантії адвокатської діяльності; статус іноземного адвоката