Становлення інституту адвокатури України в період 19-21 років XX століття - Гвяздовський, О. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
Метою статті є дослідження показу процесу формування та розвитку інституту адвокатури в період 19-21 років XX століття, та її вплив на суспільне життя.
Гвяздовський О. М. Становлення інституту адвокатури України в період 19-21 років XX століття / О. М. Гвяздовський // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.44-47.
Keywords: адвокатура; захист; Судова реформа 1864 року; статус адвоката; приватна адвокатура; інститут адвокатури 19-21 років XX століття