Особливості образної мотивації сучасної англомовної економічної термінології - Демихова, О. Г.; Демихова, Олена Геннадіївна; Demykhova, O. H.; Карпенко, І. Ю.; Карпенко, Iнна Юріївна; Karpenko, I. Yu. (My University, 2016)
У статті подано огляд образної мотивації під час термінотворення в англомовному економічному дискурсі, проаналізовано особливості структурних моделей метафоричних термінів-композитів.

The specifics of metaphoric motivation of the economic term-building creative activities in the field of economic discourse is discussed. The article focuses upon structural peculiarities of the metaphoric economic terms composed of two stems.
Демихова О. Г. Особливості образної мотивації сучасної англомовної економічної термінології / О. Г. Демихова, І. Ю. Карпенко // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 18-21.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; дискурс; термін; терміносистема; метафора; мотивація; discourse; term; system of terms; metaphor; motivation