Основні напрями соціальної політики щодо підлітків із фізичними вадами - Карталова, Д. М. (Одеса, 2017)
В статті проведено дослідження і розглянуто зміст та форми соціально-педагогічної роботи з дезадаптованими підлітками у зарубіжних країнах.
Карталова Д. М. Основні напрями соціальної політики щодо підлітків із фізичними вадами / Д. М. Карталова // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 139-142.
Keywords: соціальна політика; діти з порушеннями розвитку; діти з особливими потребами; соціально-педагогічна робота; дезадаптовані підлітки