Адміністративний процес (загальна частина) : навчальний посібник - Ківалов, Сергій Васильович; Осадчий, Анатолій Юрійович; Закаленко, Олена Василівна (Одеса, 2019)
У навчальному посібнику викладається матеріал загальної частини адміністративного процесу, як встановленого нормами права порядку розгляду і вирішення адмістративними судами віднесених до їх юрисдикції публічно-правових спрів та інших справ у випадках передбачених законом. Мета вивчення навчальної дисципліни «Адміністративний процес» полягає у формуванні серед здобувачів вищої освіти комплексного знання щодо предмету курсу, яке відповідає сучасним тенденціям розвитку адміністративного процесуального права. Підготовлено на основі освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія».
навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Ківалов С. В. Адміністративний процес (загальна частина) : навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / С. В. Ківалов, А. Ю. Осадчий, О. В. Закаленко. - Одеса, 2019. - 224 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.12478
Keywords: адміністративне право; адмінстративний процес; административное право; административный процесс; administrative law; administrative process