Принципи транснаціонального виконавчого процесу - Мальський, М. М.; Мальский, М. М.; Malskyy, M. М. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті проаналізовано основні принципи транснаціонального виконавчого процесу та здійснено їх класифікацію, що дозволило виокремити його підгалузеві принципи й підтвердити доцільність виділення такого процесу в окрему підгалузь.
Мальський М. М. Принципи транснаціонального виконавчого процесу / М. М. Мальський // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 188-195.
Keywords: транснаціональний виконавчий процес; виконавчий процес; принципи транснаціонального виконавчого процесу; транснациональный исполнительный процесс; исполнительный процесс; принципы транснационального исполнительного процесса; transnational enforcement process; enforcement process; principles of transnational enforcement process