Практикум з дисципліни «Основи IT-бізнесу» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Куклінова, Тетяна Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Практикум з дисципліни «Основи IT-бізнесу» спрямований на розуміння основ організації бізнесу в IT-сфері, а також отримати знання про IT-послуги, інтернет-торгівлю, бізнес у соціальних мережах, інтернет-маркетинг, рекламу та державне регулювання IT-бізнесу. Крім теоретичних знань, учасники будуть залучені до вирішення реальних кейсів та практичних завдань, що допоможе їм засвоїти навички роботи. Практичний характер курсу дозволить учасникам отримати досвід, який можна буде застосувати в майбутній реальній практиці у різних галузях IT-бізнесу.
Горбаченко С. А. Практикум з дисципліни «Основи IT-бізнесу» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, Т. В. Куклінова ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 26 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29772
Keywords: Організація роботи продуктових компаній; організація роботи аутсорсингових компаній; Інтернет торгівля; Інтернет-маркетинг та реклама; бізнес у соціальних мережах