Умови виконання рішень іноземних судів в Англії за нормами загального права - Мінченко, Дар'я Анатоліївна; Мінченко, Д. А.; Minchenko, Daria A. (My University, 2017)
У статті розглядаються умови виконання рішень іноземних судів англійськими судами відповідно до норм загального права. Зокрема, деталь- но вивчені такі умови, як належна юрисдикція іноземного суду, остаточність судового рішення та матеріальний характер судового рішення — як вимоги, які повинні бути виконані для того, щоб іноземне судове рішення підлягало виконанню в Англії.

The article considers the requirements for enforcement of foreign judgments by English courts in accordance with English law. Particularly, article researches such conditions as proper jurisdiction of foreign courts, finality of judgments and monetary character of judgments as the requirements that have to be met in order for the foreign judgment to be enforced in England.
Мінченко Д. А. Умови виконання рішень іноземних судів в Англії за нормами загального права / Д. А. Мінченко // Вісник ОНУ ім. І. І. Мечникова. Правознавство. – 2017. – Т. 22, Вип. 1 (30).– С. 95-105. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26142
Keywords: іноземне судове рішення; англійське право; виконання іноземного судового рішення; загальне право; foreign judgment; English law; enforcement of foreign judgment; common law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE