Деякі аспекти правового регулювання проекту "Електронний суд" при його реалізації в судочинстві України - Стефанов, С. О.; Stefanov, S. A. (Одеса : Фенікс, 2015)
У статті розглядається процес правового регулювання впровадження в українському судочинстві передових досягнень у сфері сучасних інформаційних технологій. У хронологічному порядку здійснюється аналіз деяких нормативно-правових актів, які регламентують процес використання в судочинстві України «Електронного суду». Дається визначення «Електронного суду» с точки зору його змісту. Враховуючи новизну проблематики, на підставі дослідження проблем правового регулювання пілотного проекту «Електронний суд», автор робить висновок про необхідність внесення змін та доповнень в процесуальне законодавство України.
Стефанов С. О. Деякі аспекти правового регулювання проекту "Електронний суд" при його реалізації в судочинстві України / С. О. Стефанов // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 249-257.
Keywords: «Електронний суд»; процес правового регулювання впровадження в українському судочинстві; сучасні інформаційні технології в судочинстві України; процесуальне законодавство України; «Электронный суд»; процесс правового регулирования внедрения в украинском судопроизводстве; современные информационные технологии; "Electronic Court"; implementation process of the legal regulation in the Ukrainian proceedings; advanced information technology; процессуальное законодательство Украины; procedural legislation of Ukraine