Протидія конфлікту інтересів на публічній службі - Хамходера, Олег Петрович; Хамходера, О. П.; Панова, Наталія Сергіївна; Панова, Н. С.; Маслова, Яна Іванівна; Маслова, Я. І.; Гнатовська, Альона Ілдусівна; Гнатовська, А. І.; Голоядова, Тетяна Олексіївна; Голоядова, Т. О. (Одеса, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія» галузь знань 08 «Право», спеціальність 081 «Право»
Навчально-методичний посібник
Keywords: корупція; протидія корупції; конфлікт інтересів; публічна служба; право; corruption; anti-corruption; conflict of interest; public service; law