Кадрова стійкість організованих злочинних угруповань - Цехан, Дмитро Миколайович; Цехан, Дмитро М.; Tsekhan, Dmytro M. (Одеса : Фенікс, 2026)
Формування ефективних тактичних моделей протидії діяльності організованих злочинних угруповань вимагає ретельного планування оперативно-розшукових, агентурно-оперативних та тактико-спеціальних заходів, що у свою чергу зумовлює необхідність детального оперативно-розшукового пізнання особливостей функціонування конкретного злочинного угруповання, а також його базових характеристик.
Цехан Д. М. Кадрова стійкість організованих злочинних угруповань. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 18-21. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32941
Keywords: оперативно-розшукова діяльність; кримінальний аналіз; організовані злочинні угруповання; стійкість; кадрова стійкість; operational and investigative activities; criminal analysis; organized criminal groups; stability; personnel stability