Негласні форми розслідування в оперативно-розшуковій дыяльності та кримінальному провадженні - Подобний, О. О.; Подобный, А. А.; Podobnyy, A. A. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті на основі дослідження ретроспективи наукового розуміння негласних форм розслідування в оперативно-розшуковій діяльності та кримінальному провадженні, аналізу чинного оперативно-розшукового й кримінального процесуального законодавства обґрунтовано концепцію єдності оперативної розробки та негласного розслідування, а також надано визначення останнього.
Подобний О. О. Негласні форми розслідування в оперативно-розшуковій дыяльності та кримінальному провадженні / О. О. Подобний // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 221-227.
Keywords: оперативно-розшукові заходи; негласні слідчі (розшукові) дії; оперативна розробка; негласне розслідування; оперативно-розыскные мероприятия; негласные следственные (розыскные) действия; оперативная разработка; негласное расследование; operatively-search operations; covert investigative actions; operational designing; investigation