Роль адвокатури у запобіганні корупції - Баран, А. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання ролі адвокатури у запобіганні корупції. Звернено увагу на дотриманя адвокатами вимог законодавства, яке тісно пов'язане із запобіганням корупції, що є важливою умовою для ефективного розвитку інституту адвокатури і виконання її соціальної функції в демократичному суспільстві.
Баран А. С. Роль адвокатури у запобіганні корупції / А. С. Баран // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 104-107.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; корупція; боротьба з корупцією; інститут адвокатури