Застосування європейського досвіду із надання безоплатної правової допомоги в Україні - Вівчарик, Н. І. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена дослідженню особливостей надання безоплатної правової допомоги в Україні та країнах Європейського союзу. Зроблено висновок, що Україна всіляко забезпечує можливість надання безоплатної правової допомоги: імплентує в національне законодавство міжнародні норми, створює не тільки нормативну базу, але й реальні центри надання безоплатної правової допомоги на місцях.
Вівчарик Н. І. Застосування європейського досвіду із надання безоплатної правової допомоги в Україні / Н. І.Вівчарик // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 280-282.
Keywords: адвокатура; права громадян; надання правової допомоги; безоплатна правова допомога; юридична допомога; правовий супровід; реалізація права на допомогу; інститут адвокатури; адвокат ЄС