Вербокреативні вектори англійської лексеми оnе як вихідної одиниці для денумеральних утворень - Шуменко, О. А.; Шуменко, Ольга Анатоліївна; Shumenko О. А.; Прокопенко, А. В.; Прокопенко, Антоніна Вадимівна; Prokopenko, А. V. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню вербокреації лексеми one. Фокусується увага на її поліаспектності та поліфункціональності, а також на частиномовній (ланцюжковій та гніздовій) представленості лексеми.

The article deals with the investigation of wordcreation of the English lexeme one. Their polyaspect and polyfunctionality and partial (chain and nested) representation of the lexeme are being focused.
Шуменко, О. А. Вербокреативні вектори англійської лексеми оnе як вихідної одиниці для денумеральних утворень / О. А. Шуменко, А. В. Прокопенко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 132-135
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; вербокреація; лексема; денумератив; частини мови; представленість; wordcreation; lexeme; denumeral; part of speech; representation