Злочини проти статевої свободи та статевої недоторка ності особи (основні положення кримінально-правової характеристики) - Дудоров, О. О. (Сєвєродонецьк : РВВ ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка, 2018)
У пораднику розкриваються основні положення кримінально-правової характеристики злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості особи (розділ IV Особливої частини КК України із законодавчими змінами від 6 грудня 2017 р. і 14 березня 2018 р.). Робота розрахована на курсантів і студентів закладів вищої освіти юридичного профілю, а також може бути корисною для викладачів, суддів, адвокатів і працівників правоохоронних органів
практичний порадник
Дудоров О.О. Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи (основні положення кримінально-правової характери- стики) : практ. порадник / О.О. Дудоров; МВС України, Луган. держ. ун-т внутр. справ ім. Е.О. Дідоренка. – Сєвєродонецьк : РВВ ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка, 2018. – 92 с.
Keywords: кримінальне право; статева свобода; статева недоторканість; зґвалтування; сексуальне насильство; примушування до вступу в статевий зв’язок; статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку; розбещення неповнолітніх; уголовное право; половая свобода; половая неприкосновенность; изнасилование; сексуальное насилие; принуждение к вступлению в половую связь; половое сношение с лицом, не достигшим шестнадцатилетнего возраста; развращение несовершеннолетних; Criminal Law; sexual freedom; sexual integrity; rape; sexual abuse; Forced sexual intercourse; sexual intercourse with a person who has not reached the age of sixteen; abuse of minors