Проблеми визначення деяких елементів криміналістичної характеристики серійних вбивств - Саінчин, О. С.; Саинчин, А. С.; Sainchin, А. (My University, 2012)
Conformities of criminalistics description elements forming of serial murders are determined. The elements list of these descriptions with the selection of conformities of forming and correlative links, that are specifi ed taking into consideration the investigation of murders with the signs of rangeability is brought.
Саінчин О. С. Проблеми визначення деяких елементів криміналістичної характеристики серійних вбивств / О. С. Саінчин // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 236-241.
Keywords: криміналістика; криміналістична характеристика серійних вбивств; закономірності формування елементів криміналістичної характеристики серійних вбивств; криминалистика; криминалистическая характеристика серийных убийств; закономерности формирования элементов криминалистической характеристики серийных убийств; criminalistics; criminological characteristics of serial murders; regularities of elements criminological characteristics of serial murders