Стилістичні функції графо-фонемних засобів комбінаторики сучасних англомовних постколоніальних художніх творів - Ковалевська, Т. І.; Ковалевская, Т. И.; Kovalevska, Т. I. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена дослідженню стилістичних функцій графо-фонеміки у сучасних художніх творах за авторством постколоніальних англомовних письменників. У роботі аналізуються прагматичні значення, що передаються та конструюються за допомогою різних графо-фонемних стилістичних засобів, введениху текст поряд з вербальними елементами.
Ковалевська Т. І. Стилістичні функції графо-фонемних засобів комбінаторики сучасних англомовних постколоніальних художніх творів / Т. І. Ковалевська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 63-67.
Keywords: графо-фонемні засоби; постколоніалізм; прагматика; конотації; культурна ідентичність; графо-фонемные средства; постколониализм; прагматика; коннотации; культурная идентичность; grapho-phonemic means; Postcolonialism; pragmatics; connotations; cultural identity