Дисциплінарна відповідальність державного службовця як інститут адміністративного права - Панова, Н. С.; Panova, N. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено визначенню галузевої приналежності дисциплінарної відповідальності державного службовця. Особливу увагу приділено аналізу наукових напрацювань із питань дисциплінарної відповідальності державного службовця, стану її правового регулювання, співвідношенню дисциплінарної відповідальності за трудовим та адміністративним правом.
Панова Н. С. Дисциплінарна відповідальність державного службовця як інститут адміністративного права / Н. С Панова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 342-353.
Keywords: державний службовець; дисциплінарна відповідальність; державно-службові відносини; адміністративний акт; спеціальний суб'єкт адміністративного проступку; государственный служащий; дисциплинарная ответственность; госу дарственно-служебные отношения; административный акт; специальный субъект административного проступка; state servant; disciplinary responsibility; state-official relations; administrative act; special subject of the administrative offence