Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Безпека життєдіяльності» розроблено відповідно до навчального плану спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Їх актуальність і підвищення ступіня засвоєння забезпечується використанням штучного інтелекту, методів доповненої й уявної реальності. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки [Електронне видання] / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 193 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32428