Судове представництво в Україні в період Російської імперії - Седлецький, В. І. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена питанню судового представництва в Україні в період Російської імперії. У статті автор висвітлює проблемні питання судового представництва того періоду.
Седлецький В. І. Судове представництво в Україні в період Російської імперії / В. І. Седлецький // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.151-153.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; судова реформа1864 р.; присяжна адвокатура; приватна адвокатура; адвокатська професія