Правові аспекти співпраці України та ЄС у рамках програми "східне партнерство" - Оржеховська, А. О.; Оржеховская, А. О.; Orzhekhovskaya, A. O. (Одеса : Фенікс, 2010)
Автор статті стрерджує, що східне партнерство сприятиме пожвавленню реформ, об’єднанню ринків і суспільств, що зробить свій внесок у покращення рівня стабільності та протидію загрозі виникнення нових ліній розподілу на континенті.
Оржеховська А. О. Правові аспекти співпраці України та ЄС у рамках програми "східне партнерство" / А. О. Оржеховська // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали- С Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010.- С. 354-356.
Keywords: програма "східне партнерство"; економічний розвиток України; підтримка регіональних енергоринків, енергоефективності та відновлювальних джерел енергії; зміцнення приватного сектора; сприяння малому та середньому підприємництву; міжнародна співпраця та партнерство; інтеграція України в правовий і економічний простір ЄС; програма "восточное партнерство"; экономическое развитие Украины; поддержка региональных энергорынков, энергоэффективности и восстановительных источников энергии; укрепление частного сектора; поддержка малого и среднего предпринимательства; международное сотрудничество и партнерство; интеграция Украины в правовое и экономическое пространство ЕС; "Eastern Partnership" program; economic development of Ukraine; support of regional energy markets, energy efficiency and regenerative energy sources; strengthening the private sector; support for small and medium-sized enterprises; international cooperation and partnerships; integration of Ukraine into the legal and economic space of the EU