Церковне право : навчально-методичний посібник - Бальжик, Ірена Анатоліївна; Бальжик, І. А.; Бальжик, И. А.; Balzhyk, Irena A.; Тіщенко, Юлія Валеріївна; Тіщенко, Ю. В.; Тищенко, Юлия Валерьевна; Tishchenko, Yuliia V. (Одеса : Фенікс, 2020)
Для здобувачів вищої освіти центру заочного та дістанційного навчання. У навчально-методичному посібнику розглянуті теоретичні засади церковного права, основи діяльності християнських церков у сучасній Україні, джерела церковного права, види та функції церковно-правових норм, церковні правовідносини, шлюб і сім’я у церковному праві, церковне судочинство. Розраховано на викладачів та здобувачів вищої освіти, науковців, юристів- практиків.
Бальжик І. А. Церковне право : навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] / І. А. Бальжик, Ю. В. Тіщенко. – Одеса : Фенікс, 2020. – 43 c. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/12617 DOI: 10.32837/11300.12617
Keywords: норми церковного права; джерела церковного права; церковні правовідносини; церковне судочинство; аксіологія церковного права; канонічні факти; церковний шлюб; види релігійних норм; нормы церковного права; источники церковного права; церковные правоотношения; церковное судопроизводство; аксиология церковного права; канонические факты; церковный брак; виды религиозных норм; norms of church law; sources of ecclesiastical law; church legal relations; church proceedings; axiology of ecclesiastical law; canonical facts; church marriage; types of religious norms