Академічна доброчесність : навчально-методичний посібник - Харитонова, Олена Іванівна; Ульянова, Галина Олексіївна; Кирилюк, Алла Володимирівна; Бааджи, Наталія Пилипівна; Галупова, Лариса Ігорівна (Одеса : Видавництво "Юридика", 2024)
Навчально-методичний посібник містить короткий виклад лекційного матеріалу, плани та завдання до практичних занять та самостійної роботи , тести, питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини», 05 «Соціальні та поведінкові науки» Національного університету «Одеська юридична академія» з метою вивчення дисципліни «Академічна доброчесність».
Академічна доброчесність : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 081 «Право» [Електронне видання] / уклад.: Харитонова О. І., Ульянова Г. О., Кирилюк А. В., Галупова Л. І., Бааджи Н. П. ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво "Юридика". – 74 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27460
Keywords: Основи академічної доброчесності; Плагіат; Порушення академічної доброчесності