Євролект як нова категорія мови права Європейського Союзу - Ануфрієва, Н. Д.; Anufrieva, N. D.; Дуброва, Н. І.; Dubrova, N. I. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню проблем формування євролекту як нової категорії мови права Європейського Союзу.

The article is devoted to the study of the problems of the formation of the eurolect as a new category of the language of law.
Ануфрієва, Н. Д. Євролект як нова категорія мови права Європейського Союзу / Н. Д. Ануфрієва, Н. І. Дуброва // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 21-22.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; мова права Європейського Союзу; євролект; European Union legal language; eurolect