Мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення - Яковець, Дар'я Миколаївна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено сутність та зміст мораторію на продаж сільськогосподарських земель. Проаналізовано вплив мораторію на економіку країни, сформульовано висновки та пропозиції щодо доцільності його продовження.
Яковець Д. М. Мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення / Д. М. Яковець // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 210-212.
Keywords: землі сільськогосподарського призначення; продаж; Земельний кодекс України; мораторій; право власності на землю; ринок землі