Деякі аспекти продажу земельних ділянок на земельних торгах - Непийвода, Вікторія Леонідівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У даній статті проведено дослідження щодо особливостей правового регулювання процедури продажу земельних ділянок в Україні. Виявлено недоліки чинного законодавства, що регулює відносини в даній сфері та надано пропозиції щодо його удосконалення.
Непийвода В. Л. Деякі аспекти продажу земельних ділянок на земельних торгах / В. Л. Непийвода // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 136-138.
Keywords: земельна ділянка; продаж земельної ділянки; земельні торги; купівля-продаж земельних ділянок; Земельний кодекс України