Медіаграмотність: нові технології та інструменти протидії дезінформації в епоху штучного інтелекту - (:unkn) unknown (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Матеріали конференції присвячені визначенню перспективних напрямів досліджень медіаграмотності, журналістики й соціальних комунікацій. Призначається для науковців і викладачів у галузі соціальних комунікацій, а такожаспірантів, студентів і широкого кола читачів. Матеріали публікуються в авторській редакції.
Медіаграмотність: нові технології та інструменти протидії дезінформації в епоху штучного інтелекту : матеріали Всекраїн. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 30 жовт. 2025 р.) / відпов. за вип. О. В. Скалацька. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 91 с.
Keywords: медіаграмотність; соціокомунікація; штучний інтелект; дезінформація; цифрове середовище; disinformation; media literacy; artificial intelligence; new technologies; новітні технології