Захист інтересів клієнта в кримінальному провадженні (на прикладі розгляду практики накладення арешту на майно потерпілого в кримінальному провадженні) - Макаренко, О. Ю.; Макаренко, Н. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті зроблено висновок, що цілком очевидною є необхідність внесення змін до діючого кримінального процесуального законодавства, в якому передбачити додаткові обмеження для правоохоронців в частині накладення арешту на майно потерпілих чи заявників, і обов'язковість передачі навіть арештованого майна зазначеного кола осіб їм на відповідальне зберігання. Такі зміни мінімізують можливі маніпуляції з боку правоохоронців та дозволяють адвокатам більш якісно захищати права своїх клієнтів.
Макаренко О. Ю., Макаренко Н. А. Захист інтересів клієнта в кримінальному провадженні (на прикладі розгляду практики накладення арешту на майно потерпілого в кримінальному провадженні) / О. Ю. Макаренко, Н. А. Макаренко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 47-51.
Keywords: захист; адвокат; захисник; кримінальне провадження; захист інтересів клієнта; майно; арешт на майно